• Fantastische aanbiedingen voor de hele familie
  • Al meer dan 600.000 tevreden klanten
  • Eenvoudig en snel te bestellen
55% korting €34,50 €15,95
Topaanbieding Snelle service Betaal veilig
Kies voor pure ontspanning en boek een dagje Veluwse Bron! Het resort bevindt zich aan een prachtig natuurmeer en kent een groot aantal bijzondere sauna’s, zwem- en stoombaden.
De getoonde ticketprijzen zijn inclusief servicekosten per ticket.

Luxe en welzijn voor lichaam en geest
De Veluwse Bron is een uitgestrekt wellnessresort midden op de Veluwe precies tussen Apeldoorn en Zwolle. Het resort bevindt zich aan een prachtig natuurmeer en kent een groot aantal bijzondere sauna’s, zwem- en stoombaden. De wildobservatiesauna is uniek in Europa. De sauna ligt boven het meer waardoor je een prachtig uitzicht hebt. Soms zijn er zelfs watervogels te zien! Het kruidenbad is bij veel gasten geliefd. Dit kan ook niet anders; de combinatie van warm water, stoom en essentiële oliën prikkelen al jouw zintuigen. Tussendoor kun je even bijkomen in de sfeervolle VIP-lounge of in een van de restaurants onder het genot van een warme chocolademelk met slagroom. Ervaar het gevoel van luxe en welzijn voor lichaam en geest. Een winterse droombestemming midden op de Veluwe!

Bestel nu jouw voucher! 

LET OP: de voucher is niet het entreebewijs en dient nog verzilverd te worden. Volg de stappen op de gekochte voucher om deze de verzilveren. Vouchers zijn geldig van 25 november 2019 tot en met 15 maart 2020.

;

Praktische informatie

Veluwse Bron

Locatie
Viskweekweg 10
8166 KJ Emst
Nederland 
Bekijk de routebeschrijving

Openingstijden
Maandag tot en met zondag geopend van 10:00 – 23:00 uur.*
*Je kan tot maximaal 21.00 uur inchecken bij de Veluwse Bron. Hiervoor kan geen uitzonderingen worden gemaakt. Alle faciliteiten sluiten om 22.30 uur, het wellnessresort sluit om 23.00 uur.

Badkledingdag
Iedere maandag en iedere laatste zondag van de maand is het badkledingdag bij de Veluwse Bron. Op badkledingdagen gelden de reguliere openingstijden en is het dragen van badkleding verplicht.

Vanaf de leeftijd van 14 jaar is iedereen welkom
Personen tussen de 14 en 18 jaar mogen de Veluwse Bron alleen onder begeleiding van een volwassene bezoeken. Het is verplicht een geldig legitimatiebewijs te kunnen overhandigen. Hier kan, bij twijfel over de leeftijd, naar gevraagd worden.

Handig om te weten

Overige informatie

- Op vrijdag, zaterdag, zondag, badkledingdag en kerstvakantie (21 december 2019 t/m 5 januari 2020) geldt een toeslag van €5,25 p.p. (te voldoen aan het resort).
- Het E-ticket is geldig voor 1 persoon;
- E-tickets worden niet teruggenomen, uitbetaald, vervangen of verlengd;
- Niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen / kortingen;
- Dit ticket is niet inwisselbaar voor geld, een ander ticket of anderszins inwisselbaar.
- Dit ticket mag niet worden doorverkocht of anderszins voor commerciële doeleinden worden gebruikt;
- Iedere vorm van reproductie en/of wederverkoop is verboden;
- Na aanschaf van het ticket is online reserveren verplicht o.b.v. beschikbaarheid.

55% korting
€34,
50
€15,
95