• Fantastische aanbiedingen voor de hele familie
  • Al meer dan 600.000 tevreden klanten
  • Eenvoudig en snel te bestellen
Terug naar alle aanbiedingen

Attractiepark Toverland

Attractiepark Toverland - Discover your own magic

Attractiepark Toverland is sinds vorige zomer maar liefst anderhalf keer zo groot! Ontdek jij dit jaar de nieuwste themagebieden Port Laguna en Avalon, met o.a. de spectaculaire achtbaan Fēnix? Stap binnen in een betoverende wereld vol avontuur, shows en spectaculaire attracties. Laat je meenemen in de magie en geniet samen van een onbezorgd dagje uit.

Vlieg mee onder de vleugels van de spectaculaire wing coaster Fēnix en ervaar het betoverende gevoel van vliegen over de wateren van Avalon. Kom vervolgens even tot rust in bootjesattractie Merlin’s Quest. In het entreegebied Port Laguna kun je met de juiste toverspreuk en bijbehorende magische beweging écht toveren. De familie Magistralis daagt je tijdens een interactieve tovershow in het Magiezijn uit om je eigen magie te ontdekken.

6 werelden, 35 attracties en shows
Naast Port Laguna en Avalon vind je in Toverland nog 4 andere betoverende werelden. Waag een ritje per motor in lanceerachtbaan Booster Bike. Waterratten kunnen zich uitleven in een spannend wildwateravontuur in de kolkende Djengu River. Of stap in de spectaculaire houten achtbaan Troy: de snelste, hoogste én langste houten achtbaan van de Benelux.

Met meer dan 35 attracties en shows voor zowel jong als oud, beleeft iedereen in Toverland gegarandeerd een magisch mooie dag.

Let op: deze tickets zijn enkel geldig op 6 november. 

;

Praktische informatie

Attractiepark Toverland

Locatie

Toverlaan 2
5975 MR Sevenum
Nederland

Bekijk de routebeschrijving

 

Openingstijden

Doordeweeks van 10:00 - 17:00 uur
In het weekend van 10:00 - 18:00 uur


TICKETS BEPERKTE TIJD VERKRIJGBAAR
Gekochte tickets zijn alleen op woensdag 6 november 2019 geldig