Webwinkel
  • Fantastische aanbiedingen voor de hele familie
  • Al meer dan 600.000 tevreden klanten
  • Eenvoudig en snel te bestellen
Terug naar alle aanbiedingen
(Tijdelijk) niet beschikbaar

Dit product is helaas niet meer beschikbaar

The Michael Jackson Tribute wereldshow

loading...
Vanaf

Precies 10 jaar na zijn overlijden: Spectaculaire wereldshow Michael Jackson Tribute  uit London komt naar Nederland,! Exclusief in het Circustheater met adembenemend concert!

10 jaar na zijn plotselinge overlijden wordt Michael Jackson herdacht met een wervelende voorstelling die in Groot-Brittannië lovende recensies kreeg, en waarin alle grote hits oor en oog passeren. De Engelse Michael Jackson Tribute komt naar het Circustheater te Scheveningen! Dit choreografische theaterspektakel wordt uitgevoerd door een geweldige band en dansers achter de fantastisch dansende en zingende Michael Jackson vertolker ‘Ben’ (Ben Bowman red.)!

Een reis langs meer dan 30 jaar van zijn muziek met de grootste hits van Michael Jackson en The Jackson 5, inclusief 'Thriller', 'Beat It', 'Billie Jean', 'Man in the Mirror' en nog heel veel meer. MICHAEL! Flashbacks van de man, zijn muziek en zijn zwaartekracht tartende bewegingen in een       2 uur durende ode aan het superstardom en de magie van The King of Pop ...

Vooraf en tijdens de pauze zal de bekende pianist Dennis de Bruijn ook alle hits van Michael spelen op een grote concertvleugel.

Van ieder verkocht kaartje gaat € 2,50 naar KWF Kankerbestrijding.

Vanaf