• Onvergetelijke uitjes met kortingen tot wel 50%
  • Al meer dan 400.000 tevreden klanten
  • Fantastische uitjes voor de hele familie
Terug naar alle uitjes
35% korting
Dagjes uit Najaarsuitjes, Plopsa, Pretparken

Plopsa Indoor Coevorden

Direct te gebruiken 100% ticket garantie Betaal veilig
€19,
99
€12,
99
Klik op onderstaande button om het type ticket(s) te selecteren en te bestellen.
De getoonde ticketprijzen zijn inclusief servicekosten per ticket en exclusief €1,50 transactiekosten per bestelling.
Afbeelding van Plopsa Indoor Coevorden

Plopsa Indoor Coevorden, het mooiste indoorpretpark van Nederland, telt 25 magische thema-attracties en neemt kids tussen 2 en 10 jaar mee op hun eerste grote avontuur. Bumba, Plop, Wickie de Viking en Mega Mindy staan te popelen om je te ontmoeten! Wist je dat je bovendien dagelijks van een gratis show met je Studio 100-helden, een confettidans en Meet & Greets met de Plopsa-figuren geniet?

Meer dan 25 vetcoole attracties
Ben je op zoek naar echte kicks? Op de Wickiebaan raas je tegen hoge snelheid doorheen de ruige rotsen. Op de Vuurtoren geniet je van het prachtige uitzicht over het park, maar hou je goed vast! Even later duik je immers opnieuw naar beneden. Blijf je liever in de lucht? Hoe harder je trapt op de Vliegende Fietsen, hoe hoger je raakt. Piet Piraat verwelkomt zijn kornuiten aan boord van de Scheve Schuit, waar je als een echte zeebonk een kanonskogel afvuurt.

Oktobervakantie met Bumba 13 t.e.m. 28 oktober: Vier de oktobervakantie met de vrolijkste clown ter wereld! Speciaal voor jou halen we echt alles uit de kast om je volledig onder te dompelen in de kleurrijke wereld van Bumba. Samen met al zijn vriendjes tovert hij er op los in het Bumba Circus. Ben jij benieuwd wat de liefste clown ter wereld nu weer uit zijn hoed zal toveren? Kom het ontdekken tijdens de dagelijkse Bumba Magico Show of neem een leuke foto met Bumba als souvenir van een fantastische dag!

Aanbieding delen:

Praktische informatie

Afbeelding van Plopsa Indoor Coevorden

Plopsa Indoor Coevorden

Locatie

Reindersdijk 57

7751 SH Coevorden

Nederland

Bekijk de routebeschrijving

Openingstijden

Bekijk de openingstijden hier.

LET OP: tickets voor dit uitje zijn te bestellen tot en met 28 oktober 2018. Als je in deze periode tickets hebt besteld, heb je tot en met 6 januari 2019 om eropuit te gaan.

Aanbieding delen
Afbeelding van Plopsa Indoor Coevorden
Afbeelding van Plopsa Indoor Coevorden
€19,
99
€12,
99