Webwinkel
  • Fantastische aanbiedingen voor de hele familie
  • Al meer dan 600.000 tevreden klanten
  • Eenvoudig en snel te bestellen
Terug naar alle aanbiedingen
Uitverkocht

Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Center Parcs Mystery Park

loading...

Boek nu voor een superprijs een Mystery Park van Center Parcs in Nederland, België of Duitsland. Bij het boeken blijft uw bestemming nog even een verrassing, maar dat maakt de voorpret juist extra leuk. Wordt het Drenthe, Flevoland, de Eifel, de Belgische Ardennen, of het glooiende Sauerland in Duitsland? Eén ding is zeker: Center Parcs staat altijd garant voor volop vakantiepret. De parken beschikken over een subtropisch zwemparadijs, sportmogelijkheden een Market Dome en volop kidsactiviteiten.

3 dagen voor 4 pers. accommodatie vanaf €149,-*

Bekijk ook onze andere scherpe Mystery aanbiedingen:  

4-personen
2 nachten aankomst ma/di en wo €149,- 
2 nachten aankomst vr en za €199,-
6-personen
2 nachten aankomst ma/di en wo €189,-
2 nachten aankomst vr en za €249,-
8-personen
2 nachten aankomst ma/di en wo €239,-
2 nachten aankomst vr en za €389,- 

Bekijk hier de mogelijke aankomsten. 

Mystery Park:

✓ De prijs is inclusief eindschoonmaak, bedlinnen p.p. en reserveringskosten
✓Center Parcs Mystery Park in Nederland/België of Duitsland
✓4, 6 of 8-persoons accommodatie
✓Boek een verblijf van 3 dagen (2 nachten) 
✓Onbeperkt toegang tot het subtropisch zwemparadijs
✓De bestemming wordt vlak voor vertrekdatum onthuld

*Exclusief toeristenbelasting €2,10 p.p.p.n. Bekijk alle voorwaarden en de beschikbaarheid hier.

 

Handig om te weten

Actievoorwaarden

- De prijzen per accommodatie zijn inclusief bedlinnen p.p., eindschoonmaak en de reserveringskosten en exclusief toeristenbelasting p.p.p.n. De toeristenbelasting dient u bij boeking te voldoen middels iDeal of creditcard.

- Geldig voor aankomsten tussen 17 september t/m 08 oktober 2018, 
02 november t/m 17 december 2018, 04 januari 2019 t/m 11 februari 2019 en 11 t/m 29 maart 2019.

 - Voor de overige (vakantie) periodes tussen 09 oktober tot 02 november 2018, 18 december tot 04 januari 2019 en 12 februari tot 26 februari 2019 gelden toeslagen. De toeslag van de vakantie dient u ook bij boeking te voldoen.

- Indien u 14 dagen of langer vòòr de aankomstdatum geboekt heeft, ontvangt u ongeveer 4 dagen voor aankomst van Center Parcs de toegangspapieren met de naam, het adres van het park en het cottage type waarin u verblijft. Bij een reservering gemaakt korter dan 14 dagen voor de aankomstdatum, ontvangt u 1 dag voor aankomst de gegevens.

- Het is niet mogelijk om een voorkeur aan te geven. Bij de indeling van de reservering wordt er geen rekening gehouden met de ligging van het park ten opzichte van uw woonplaats. Het is dus mogelijk dat het park waarin u ingedeeld wordt in of nabij uw woonplaats ligt.

- Wijzigen en annuleren is voor deze actie niet toegestaan. In dit geval zal het totale bedrag van de boeking worden doorberekend. Wanneer er een annuleringsverzekering is afgesloten, zal in geval van annulering  de polisvoorwaarden worden gehanteerd.

- Deelnemende parken:
Center Parcs Mystery Park Nederland/België -> het Heijderbos, het Meerdal en het vernieuwde Limburgse Peel in Limburg, de Eemhof in Flevoland, Port Zélande aan de kust, de Kempervennen in Brabant, de Huttenheugte in Drenthe en net over de Belgische grens de Vossemeren (28 km vanaf Eindhoven), Erperheide (40 km vanaf Eindhoven) en Les Ardennes in de Belgische Ardennen.

Center Parcs Mystery Park Duitsland -> Bispinger Heide (afstand vanaf Utrecht: 450km), Park Bostalsee (afstand vanaf Utrecht: 405km), Park Eifel (afstand vanaf Utrecht: 332km), Park Hochsauerland (afstand vanaf Utrecht: 340km) of Park Nordseekuste (afstand vanaf Utrecht: 380km).

- Aanvragen voor huisdiervrij/rookvrij/Cara zijn niet mogelijk.

 

Hoe maakt u uw boeking?

De vouchercode die bovenin onder de barcode staat kunt u verzilveren via: https://www.weekendjeweg.nl/select/mysteryparkpersgroep/
Deze vouchercode begint met MW of WK. Op de voucher vindt u alle instructies voor het verzilveren van uw vouchercode.