Webwinkel
  • Fantastische aanbiedingen voor de hele familie
  • Al meer dan 600.000 tevreden klanten
  • Eenvoudig en snel te bestellen
Terug naar alle aanbiedingen

Kerstin Stark - 'Duo Piccolini'

€130,-
Topaanbieding Snelle Service Gratis verzending
Het gezin - een verbond voor het leven, vereeuwigd door kunstenares en goudsmid Kerstin Stark in het sculptuur 'Duo Piccolini'.
Gratis verzending. De levertijd bedraagt 1 à 2 weken.

Kerstin Stark

Het gezin - een verbond voor het leven, vereeuwigd door kunstenares Kerstin Stark in een sculptuur. Gemaakt van massief rood gegoten brons door 'sand casting', met de hand gereinigd, gepatineerd en gepolijst. Kerstin Stark heeft boodschappen uit het dagelijks leven liefdevol ter zake gebracht: met gerichte contrasten geeft de bekwame goudsmid Kerstin Stark haar sculpturen een bijzondere zeggingskracht. Haar figuren, sculpturen en sieraden zijn ideale geschenken voor speciale gelegenheden: drager van tedere boodschappen, prikkels en motivatie voor bijzondere situaties.

Jouw Ars Mundi-product wordt netjes en stevig ingepakt, zodat je reproductie in topconditie bij jou thuis arriveert.

Over Ars Mundi

Ars Mundi is een van Europa’s grootste kunstuitgevers en de grootste van Duitsland. Ars Mundi (Latijn voor: de kunstwereld) is een in Hannover gevestigd familiebedrijf met hart voor kunst dat al ruim zeventig jaar is gespecialiseerd in hoogwaardige reproducties. Ars Mundi werkt samen met musea en kunstenaars over de hele wereld en bezit voor het merendeel van de aangeboden kunstwerken een exclusieve licentie.

De schilderijen zijn reproducties van museumkwaliteit, waarvan de meesten tot stand komen volgens de gicleemethode. Deze kunstdruktechniek dankt haar naam aan het Franse werkwoord gicler, dat stralen of vernevelen betekent.

Ars Mundi produceert niet alleen beelden, maar ook schilderijen en woonaccessoires. Ontdek nu de complete collectie!

;
€130,
00