Webwinkel
  • Fantastische aanbiedingen voor de hele familie
  • Al meer dan 600.000 tevreden klanten
  • Eenvoudig en snel te bestellen
Terug naar alle aanbiedingen
(Tijdelijk) niet beschikbaar

Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Golfcenter Seve Rotterdam

loading...
Vanaf

Golfcenter Seve is de grootste trainingsaccomodatie van Nederland. Een verwarmde, verlichte, overdekte Driving Range, een 9-holes par 3 baan en de modernste trainingsfaciliteiten staan hierbij centraal. Dit maakt het Golfcenter tot een uitgelezen accomodatie voor de beginnende golfer en de gevorderde golfer!

Greenfee voor 9 Holes op Par-3 Baan
Het prachtig aangelegde arboretum met 400 verschillende bomen doet je vergeten middenin Rotterdam te zijn. De par 3 baan is een uitdagende golfbaan met fraai aangelegde waterpartijen en bunkers. Dit zorgt ervoor dat golfers van elk niveau terecht kunnen bij Golfcenter Seve. Probeer de Greenfee voor 9 holes op Par 3 baan voor maar €12,95.

High Wine & Golfarrangement
De perfecte combinatie van sporten en genieten, voor 2 personen!

Een uitstekende gelegenheid om na het golfen te genieten van een goede wijn en heerlijke hapjes. Bij het 'High Wine & Golfarrangement' maakt u gebruik van de overdekte, verlichte en deels verwarmde Driving Range. Je krijgt hierbij 240 oefenballen, in de vorm van 10 credits van 24 oefenballen. Je maakt hierbij gebruik van de "huurclubs", die aan je worden overhandigd bij binnenkomst en je hebt recht op twee glazen wijn per persoon. Dit arrangement voor 2 personen is te boeken voor €39,95.

'Starten met Golfen' Cursus
Inclusief een halfjaar lidmaatschap! Dé cursus voor iedereen met weinig tot geen golfervaring. Je volgt 20 weken lang les volgens een op maat gemaakt programma.

Het eerste doel is het behalen van baanpermissie (waarmee je direct zelf op onze 9-holes baan kunt spelen). Het volgende doel is het behalen van het HCP54 bewijs (GVB). Zowel het theorie examen als de eerste Qualifying card is inbegrepen; met dit bewijs ben je op alle golfbanen direct van harte welkom. Tijdens deze cursus komen werkelijk alle golftechnieken aan bod!

Deze cursus volg je voor de prijs van €369.

Vanaf

Handig om te weten

Inleveren van tickets

Stap 1: Kies jouw favoriete uitje en selecteer de tickets.

Stap 2: Betaal met gemak via IDEAL en na betaling ontvang je de bestelde tickets per e-mail.

Stap 3: Print jouw tickets voor vertrek en toon deze bij de kassa.

Kan ik een bestelling plaatsen als ik geen abonnee ben?

Ja hoor! Ook als je geen abonnee bent, kun je voordelig tickets kopen.

Voorwaarden

• De actie is niet geldig in combinatie met andere kortingen of acties.
• De cursus is tot één jaar na aankoop geldig.
• U dient de cursus te reserveren via telefoonnummer 010 418 8848 of via golfschool@seve.nl, onder vermelding van "Erop Uit Voordeelkaart".

Kan ik een bestelling annuleren of aanpassen?

Na betaling van jouw tickets kun je deze niet meer annuleren of aanpassen. Voordat je de betaling hebt afgerond, is het wel mogelijk om de bestelling ongedaan te maken.

Als je meer tickets wilt bestellen, kun je nogmaals tickets bestellen voor hetzelfde uitje. De bestellingen komen dan wel in aparte e-mails in je mailbox en je betaalt hier dan ook de transactie- en/of servicekosten voor.

Krijg ik een bevestiging van mijn bestelling?

Na betaling krijg je per e-mail een bevestiging van jouw bestelling en daarna ontvang je meteen je tickets in je inbox.