• Fantastische aanbiedingen voor de hele familie
  • Al meer dan 600.000 tevreden klanten
  • Eenvoudig en snel te bestellen
Terug naar alle aanbiedingen

Ernst, Bobbie en de Rest - 'Pimp de Sint' Show

Vanaf €21,50
Topaanbieding Snelle service Betaal veilig
Sinterklaas is dit jaar een stuk hipper dan anders. Sinterklaas is zelfs helemaal Bling Bling. Hij heeft een persoonlijk assistent die hem helemaal van deze tijd maakt. Sinterklaas vindt het heerlijk, dat nieuwerwetse.
De ticketprijzen zijn afhankelijk van de datum, tijd en rang en de vanaf prijs geldt zolang de voorraad strekt. De prijzen zijn inclusief servicekosten per ticket.

Ernst, Bobbie en de Rest - 'Pimp de Sint' Show

Toch is er iets vreemds aan de hand met Sinterklaas. Als Ernst en Bobbie erachter komen wat er met Sint gebeurd is, moeten ze alles op alles zetten om samen met alle jongens en meisjes uit de zaal Sinterklaas te redden!

Een gezellige maar ook spannende sinterklaasvoorstelling vol bekende sinterklaasliedjes gecombineerd met de bekende hits van Ernst en Bobbie. Voeg daar een doldwaas avontuur bij, veel grappen, een hoop actie, twee Segways die het theater doorzoeven en je hebt de ‘Pimp de Sint’ Show. Volgens de makers zelf is Pimp de Sint misschien wel de allerleukste show uit het rijke oeuvre van het populaire kinderduo.  

;

Praktische informatie

Ernst, Bobbie en de Rest - 'Pimp de Sint' Show

Meerdere data en locaties beschikbaar. Bekijk hier alle speeldata.