• Onvergetelijke uitjes met kortingen tot wel 50%
  • Al meer dan 400.000 tevreden klanten
  • Fantastische uitjes voor de hele familie
Terug naar alle uitjes
Uitverkocht
Dagjes uit Sport

Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Eindhoven Box Cup

Direct te gebruiken 100% ticket garantie Betaal veilig
Klik op onderstaande button om het type ticket(s) te selecteren en te bestellen.
De getoonde ticketprijzen zijn inclusief servicekosten per ticket.
Afbeelding van Eindhoven Box Cup

De internationale bokstop komt in het weekend van vrijdag 12 tot en met zondag 14 oktober weer in actie tijdens de derde editie van de Eindhoven Box Cup. Met 25 nationaliteiten is dit het grootste Olympische boksevenement van ons land. Zowel dames als heren in alle gewichtsklassen betreden de ring in Van der Valk Hotel Eindhoven.

25 deelnemende landen
Meer dan 200 boksers uit 25 landen - waaronder de complete Nederlandse A-selectie - nemen deel aan dit toernooi. Onder de deelnemers bevinden zich vele nationale kampioenen en medaillewinnaars op continentale- en wereldkampioenschappen. Onder andere Ramla Ali (Somalië), Dean Walsh (Ierland), Munkh-erdene Uranchimeg (Mongolië),  Nigel Paul (Trinidad & Tobago), Ishan Bandara (Sri Lanka), Samiev Samir (Oezbekistan), en John Marvin (Filipijnen).

De nationale selecties van onder andere Oekraïne, Duitsland, Engeland, Indonesië, Sri Lanka, India, Denemarken, Rusland, Ghana, Oezbekistan, Ierland, België, Mongolië, Roemenië, Kazachstan en Frankrijk zijn van de partij.

TeamNL
Namens Nederland boksen onder andere Peter Müllenberg, Nouchka Fontijn, Chelsey Heijnen, Enrico La Cruz, Roy Korving, Stanley Koemans en Max van der Pas. Alle leden van TeamNL  komen in actie. De talenten uit dit team hebben het vizier nu al gericht op de Olympische Spelen in Tokyo in 2020.

Breedtesport
Behalve voor de topboksers is er veel aandacht voor de breedtesport. Boksen zit sterk in de lift en kent steeds meer beoefenaars. Boksen is één van de hardst groeiende sporten in ons land. De Eindhoven Box Cup is een event waar opkomend talent kan schitteren naast nationale en internationale toppers. Het boks-event in Hotel Van der Valk is dè gelegenheid voor sportliefhebbers in Nederland kennis te maken met ’the noble art of self defence'. 

Bestel nu en profiteer van €5 of €10,- korting per ticket!

Aanbieding delen:

Praktische informatie

Afbeelding van Eindhoven Box Cup

Eindhoven Box Cup

Locatie

Van der Valk Hotel Eindhoven

Aalsterweg 322

5644 RL Eindhoven

Nederland

Bekijk de routebeschrijving

Openingstijden

Elke dag van 12.00 tot 22.00 uur

Aanbieding delen
Afbeelding van Eindhoven Box Cup
Afbeelding van Eindhoven Box Cup