Webwinkel
  • Fantastische aanbiedingen voor de hele familie
  • Al meer dan 600.000 tevreden klanten
  • Eenvoudig en snel te bestellen
€5 Korting €30,- €25,-
Fysieke uitdaging Laagdrempelig Topaanbieding
Ontdek historische wandtekeningen en grote open ruimtes tijdens jouw tocht door de Limburgse mergelgrotten! Beleef deze 1,5 uur durende activiteit in de Sibbegroeve op meer dan 35 meter onder de grond en laat je verrassen. Nu voor €25.-! Op de voucher staat een reserveringscode, die je digitaal moet verzilveren bij ASP adventure. Doe dit vóór 31 december 2020.
Deelnemers moeten tussen de 1,40 en 1,9 meter zijn. Gezien de maatregelen rondom Covid-19 is de activiteit in kleinere groepen (maximaal 10 personen) en daarom dien je een halfuur voor aanvang aanwezig te zijn.

Grotbiken door de Limburgse mergelgrotten!

Eén voor één verdwijn je op jouw cardanfiets (mountainbikes zonder kettingen) achter de professionele gids aan, de aardedonkere gangen in. Het is hier zó donker. En ook zó stil. In het schijnsel van de fietslamp is er eigenlijk heel veel te zien; historische wandtekeningen, grote open ruimtes en af en toe moet je ineens ook heel diep BUKKEN! Beleef deze 1,5 uur durende activiteit in de Sibbegroeve op meer dan 35 meter onder de grond en laat je verrassen.

Voor Grotbiken kun je deelnemen vanaf 1,40 meter, natuurlijk moet je de basisvaardigheden van het fietsen beheersen. Het vindt plaats in de Sibbegroeve bij Valkenburg op meer dan 35 meter onder de grond. De constante temperatuur is 12 graden en vanuit het meldpunt moet je 163 treden naar beneden om bij jouw startpunt te komen van jouw activiteit. Gezien de maatregelen rondom corona start je met kleinere groepen (maximaal 10 personen) en dien je 30 minuten vooraf aanwezig te zijn. Koffie en thee vooraf is inclusief.

Wat kun je verwachten?

- Constante temperatuur is 12 graden.
- Koffie en thee vooraf is inclusief.
- Deelnemer kan gebruik maken van de cardanfietsen (mountainbike zonder ketting).
- Activiteit duurt 1,5 uur.

Hoe werkt het?

- Druk op de groene 'Bestel nu' knop op deze pagina.
- Rond het bestelproces in onze shop af.
- Je ontvangt direct hierna een mail met jouw voucher. 
- Op de voucher staat een reserveringscode, die je digitaal moet verzilveren bij ASP adventure (doe dit vóór 31 december 2020). Hier kun je ook meteen jouw gewenste datum kiezen en reserveren.

;

Praktische informatie

Grotbiken

Locatie
ASP Adventure BV
Daalhemerweg 150
6301BM  Valkenburg
Bekijk de routebeschrijving

€5 Korting
€30,
00
€25,
00