Webwinkel
  • Fantastische aanbiedingen voor de hele familie
  • Al meer dan 600.000 tevreden klanten
  • Eenvoudig en snel te bestellen
38% korting €120,- €74,95
Topaanbieding Snelle service Betaal veilig
Heb jij stalen zenuwen, ben je goed in het oplossen van raadsels, kan je samenwerken, heb je inzicht, geef je niet snel op en wil je iets beleven wat je nooit meer vergeet? Boek dan een Escape Room!
De ticketprijzen zijn afhankelijk van de datum, tijd en rang en de vanaf prijs geldt zolang de voorraad strekt. De prijzen zijn inclusief servicekosten per ticket en exclusief €1,50 transactiekosten per bestelling.

Lukt het jou om op tijd te ontsnappen?

Heb jij stalen zenuwen, ben je goed in het oplossen van raadsels, kan je samenwerken, heb je inzicht,  geef je niet snel op en wil je iets beleven wat je nooit meer vergeet? Boek dan een Escape Room! De klok telt af. Jullie hebben maximaal een uur de tijd om eruit te komen. Lukt het jullie om binnen een uur uit de kamer te ontsnappen? Hebben we je bang gemaakt? Goed zo! Maar geen zorgen, natuurlijk is het maar een spel... of toch niet? Een ervaring die je nooit meer vergeet!

The Class Room

In het klaslokaal van juffrouw Hazel volg je haar lessen zoals rekenen, aardrijkskunde, Engels en andere vakken. Let goed op tijdens haar lessen, want juffrouw Hazel heeft geen geduld voor leerlingen die niet opletten. En als je strafwerk krijgt dan...

The Precious Room

Laat je opsluiten in The Precious Room! Deze kamer is bijzonder, geen hints zijn er mogelijk in deze kamer! Het is puur een 'game room', met een lichte thriller effect.

Lab Madness

Je betreedt de behandelkamer van patiënt 6, je eigen beste vriendin wordt onder handen genomen door de nogal onervaren dokter Harold Clark. Op het eerste gezicht lijkt er niks aan de hand te zijn, de dokter werkt hier pas een paar maanden. Alles is schoon, steriel, potjes op de schappen, instrumenten in de kast en boeken op het bureau. Maar waar is je vriendin dan precies? Niet op de operatietafel. Niets is wat het lijkt, dus tijd voor onderzoek. Ga op zoek naar hints en aanwijzingen, maar weet dat de dokter alles ziet. Vanuit zijn kantoortje kijkt Harold Clark graag uit naar nieuwe patiënten. Als het eropaan komt moet je kiezen, jezelf of je vriendin redden. De dokter ontrafeld graag lichamen, maar weet jij de code te ontrafelen? Maak dat je wegkomt voordat je zelf op de operatietafel eindigt.

De Escaperooms zijn geschikt voor 2-7 personen, waarbij 4 of 5 personen als ideaal wordt gezien. Gekochte tickets zijn een jaar lang geldig.

;

Praktische informatie

Escape Rooms

Locatie escape room Lab Madness: 
Bergse Linker Rottekade 20 
3056 LA Rotterdam
Bekijk de routebeschrijving

Locatie escaperoom The Class Room & The Precious Room:
Vest 108
3311 TX Dordrecht
Bekijk de routebeschrijving

38% korting
€120,
00
€74,
95