• Fantastische aanbiedingen voor de hele familie
  • Al meer dan 600.000 tevreden klanten
  • Eenvoudig en snel te bestellen
Terug naar alle aanbiedingen

Charkov City Opera & Ballet - Aïda

Incl. program. boekje Vanaf €41,50
Topaanbieding Snelle service Betaal veilig
Het Charkov City Opera & Ballet is een opera- en ballethuis, afkomstig uit de voormalige Sovjet-Unie en Oekraïne, dat nieuwe producties van bekende grote opera’s en balletten produceert. Deze keer is het verhaal van Aïda aan de beurt, waarin duidelijk wordt dat liefde het altijd overwint van vijandschap.
De ticketprijzen zijn afhankelijk van de datum, tijd en rang en de vanaf prijs geldt zolang de voorraad strekt. De prijzen zijn inclusief servicekosten per ticket.

Charkov City Opera & Ballet - Aïda

Dat liefde sterker is dan vijandschap bewijst de componist Verdi in zijn exotische opera ’Aïda’. Het verhaal leent zich voor spectaculair theater met als hoogtepunt de ’Triomfmars’. Toch is ’Aïda’ een intiem en ontroerend drama. De Egyptische legeraanvoerder Radames mag na zijn overwinning op de Ethiopiërs trouwen met koningsdochter Amneris. Intussen houdt hij van haar slavin Aïda, dochter van de overwonnen Ethiopische koning. Dat kwetst Amneris en als Radames dan ook nog een militair geheim verraadt, blijkt dat Aïda en hij elkaar, gelijk aan Romeo en Julia, trouw zullen zijn tot in de dood. Wie Verdi’s muziek hoort waant zich in het oude Egypte en ziet de liefde bloeien. De opera wordt onder regie van Marc Krone, muzikale leiding van Jeroen Weierink en in samenwerking met een Nederlands artistiek team naar de theaters gebracht.

Het Charkov City Opera & Ballet is een opera- en ballethuis, afkomstig uit de voormalige Sovjet-Unie en Oekraïne, dat nieuwe producties van bekende grote opera’s en balletten produceert. Deels in de oude Oost Europese traditie, maar ook met de ambitie hier een hedendaagse draai aan te geven. De voorstellingen zijn over de hele wereld te zien. 

;

Praktische informatie

Charkov City Opera & Ballet - Aïda

Meerdere data en locaties beschikbaar. Bekijk hier alle speeldata.

Incl. program. boekje
Vanaf
€41,
50