• Fantastische aanbiedingen voor de hele familie
  • Al meer dan 600.000 tevreden klanten
  • Eenvoudig en snel te bestellen
Terug naar alle aanbiedingen
GRATIS RANG-UPGRADE

Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Blue Planet II - Live in Concert

loading...
Topaanbieding Snelle service Betaal veilig
Vanaf
€49,
50
Voor het bestellen van deze ticket(s) zullen wij je doorverwijzen naar een externe website.

Nu met GRATIS rang-upgrade!

 

BLUE PLANET II - Live in Concert
De succesvolle documentaireserie Blue Planet II is live in Concert te zien op 6 maart 2019 in Ahoy Rotterdam. Na een geslaagde editie van Planet Earth II – Live in concert, zal nu de oceaan-versie van de prijswinnende BBC documentaireserie vertoond worden op 4K Ultra HD op LED scherm. Er waren 125 expedities, 39 landen en 600 duik-uren nodig om het leven op- en onder water in beeld te brengen met de modernste camera technieken, met een verbluffend realistisch formaat. De soundtrack is van componist en Oscar-winnaar Hans Zimmer en wordt live uitgevoerd door een 80-koppig symfonieorkest. De avond wordt gepresenteerd door Sophie Hilbrand.

Blue Planet II is de meest recente serie uit de reeks natuurdocumentaires van de BBC. In het najaar van 2017 was de serie nog te zien bij de Nederlandse Publieke Omroep en trok meteen bij aflevering één al meer dan 1 miljoen kijkers. Later werd deze BBC productie geprezen met diverse gerenommeerde filmprijzen waaronder de BAFTA Awards, de Broadcasting Press Guild Awards en de National Television Awards.

Soundtrack door Hans Zimmer
De soundtrack van Blue Planet II is, net als bij de vorige serie, in handen van Oscar-winnend componist Hans Zimmer. Een Orchestra zal de soundtrack van de serie live uitvoeren tijdens de avond in 

Presentatie door Sophie Hilbrand 
Presentatrice en programmamaker Sophie Hilbrand is al jaren een van dé gezichten van jongerenomroep BNN. Namens BNN (nu BNNVARA) presenteerde ze veelbesproken programma’s als Spuiten en SlikkenLijst 0Try Before You Die en De Nationale IQ Test. Ze kaart tegenwoordig met haar serie Sophie in de Kreukels maatschappelijke thema’s aan als de hedendaagse focus op schoonheidsidealen en burn-out, waarbij de benadering van Hilbrand steevast persoonlijk en openhartig is. Ook was zij presentator van onder meer De Klimaatpolitie, het populair-wetenschappelijke programma Het Instituut en Nederland wordt Groen.

Sophie Hilbrand over Blue Planet II - Live in Concert: “Naar de BBC kunnen wij in Nederland natuurlijk alleen maar met jaloezie kijken. Wat een geweldige natuurseries maken die. En zo belangrijk ook dat ze de schoonheid van de planeet zo ongelooflijk goed in beeld brengen. Als het kwartje nu niet valt dat we daar zuinig op moeten zijn, dan weet ik het niet meer. Maar mocht het nodig zijn help ik de mensen graag dat laatste zetje te geven met dit overweldigende concert.”

Onbekende diersoorten
20 jaar geleden begon de BBC met het maken van de eerste onderwaterserie Blue Planet. Deze werd door critici gezien als de nieuwe standaard voor onderzee documentaires. Nu is de filmploeg, een generatie later, weer op expeditie gegaan met hetzelfde doel: Het mysterieuze onderwaterleven vastleggen op een nooit eerder vertoonde manier. Daarnaast gaven de opnames onderzoekers de kans om nog nooit eerder ontdekte diersoorten te observeren. Hierdoor heeft de documentaireserie ook zijn bijdrage geleverd aan de wetenschap.

Boek nu en ontvang een GRATIS rang-upgrade!
Wanneer je 3e rang kaarten bestelt, ontvang je 3e rang kaarten maar betaal je de prijs van 4e rang kaarten. Wanneer je 4e rang kaarten bestelt, ontvang je 4e rang kaarten maar betaal je de prijs van de 5e rang kaarten. Kies tijdens het bestelproces daarom altijd de rang waar je wilt zitten. De prijzen die bij de rang zijn aangegeven zijn de voordeelprijzen.

Aanbieding delen:

Praktische informatie

GRATIS RANG-UPGRADE
Vanaf
€49,
50