Webwinkel
  • Fantastische aanbiedingen voor de hele familie
  • Al meer dan 600.000 tevreden klanten
  • Eenvoudig en snel te bestellen
(Tijdelijk) niet beschikbaar

Deze zomer beleef je het spektakel op maar liefst 3 locaties!

Wegens oorverdovend succes komt ASHTONIA terug! Na twee buitensporig succesvolle jaren in de achtertuin van Slot Zeist gaat het absurde, avondvullende spektakel van de Ashton Brothers op reis. Van mei t/m juli 2019 zal deze karavaan neerstrijken in Eindhoven, Apeldoorn en tot Slot… Zeist. Ga mee dansen, zingen, genieten en feesten!

Grijp nu je kans om deze krankzinnige karavaan zelf te ervaren. Geen zintuig blijft onaangeroerd, geen buikspier onbelachen en geen voet op de vloer. ASHTONIA is een ongekend avondvullend spektakel waar zelfs de inwendige mens niet wordt vergeten. Sterker nog, we zullen alvast een smakelijk bordje voor je reserveren. Tot in ASHTONIA!

Koop nu snel kaarten voor een belevenis die zich niet makkelijk laat navertellen. 

OVER ASHTONIA 
Ashton Brothers is een door internationale pers en publiek bejubelde variété-spektakelgroep. Muziek, acrobatiek, magie en halsbrekende toeren in de nok van het theater voerden de broers van Parijs tot Budapest en van Toronto tot Berlijn.

Maar hun honger naar meer, hoger, grootser en onmogelijker bleef groeien. Daarom ruilden Pim Muda, Joost Spijkers en Friso van Vemde Oudejans in 2017 het theater tijdelijk in voor hun eigen land. Een plek waar zij hun eigen wetten bepalen -zelfs die van de zwaartekracht- en enkel de lach regeert. Na twee succesvolle edities (met meer dan 60.000 bezoekers), trekken ze met hun met deze krankzinnige karavaan door het land om eerst neer te strijken in het Klokgebouw in Eindhoven, waarna het Zwitsal Terrein in Apeldoorn wordt ‘ingenomen’, om tot slot af te sluiten in de achtertuin van Slot Zeist.

Jouw ticket is inclusief:
- GRATIS dvd Ashton Brothers
- maaltijd + drankje

;

Praktische informatie

Locaties

Eindhoven - Klokgebouw, Strijp-S
3 mei t/m 19 mei

Apeldoorn - Het Zwitsal Terrein
24 mei t/m 16 juni

Zeist - Slot Zeist
21 juni t/m 14 juli

Klik hier voor de praktische informatie

LET OP: je kunt maximaal 8 tickets selecteren per bestelling. Wil jij meer dan 8 tickets bestellen? Neem dan contact op met Nationale Theaterkassa: https://www.ntk.nl/

Vanaf